Ben jij op zoek naar een goede en snelle manier om binnenmuren te plaatsen? Dan kan je gebruik maken van de volle betonnen wanden van Vromant Beton. Deze betonnen wanden zijn erg makkelijk te gebruiken en bestaan uit hoogwaardig beton.
Deze betonnen wanden worden door Vromant Beton in het atelier gemaakt en beiden een erg goedkope en snelle manier om binnenmuren op te trekken in je woning of op de werf van uw kantoor.
Betonnen wanden kunnen worden aangekleed met bakstenen om een leuke bakstenen muur te maken of eventueel zelfs naakt te laten. Meer en meer architecten en interieur designers laten een betonnen binnenmuur vrij om een strakke en industriële look te verkrijgen.

Volle wanden van Vromant Beton: kwaliteit gegarandeerd

Wanneer je volle wanden bestelt bij Vromant Beton krijg je gegarandeerd kwaliteit geleverd. De betonnen wanden van Vromant Beton zijn perfect om te dienen als binnenmuren en kunnen in alle maten en diktes geleverd worden.
De Betonnen wanden van Vromant Beton zijn prefab wanden. Zij worden dus compleet geleverd en moeten enkel maar geplaatst worden.

Prefab volle wanden uit beton zijn makkelijk te plaatsen

Een van de grootste voordelen van prefab betonnen wanden is dat deze wanden heel erg makkelijk te plaatsen zijn. Hoewel meer en meer mensen momenteel valse muren gebruiken als binnenmuren, bieden prefab betonnen wanden toch wat meer stevigheid.
Hoewel deze wanden bij constructie geplaatst moeten worden, is het een goed idee om volle wanden uit beton te plaatsen die prefab zijn om zo moeite en vooral kosten te besparen.

Volle wanden uit beton zijn goedkoop

Wanneer je ervoor kiest om volle wanden uit beton te plaatsen kan je heel wat kosten besparen. Allereerst zijn wanden uit beton erg goedkoop in tegenstelling tot bakstenen. Daarnaast zijn wanden ook makkelijk en snel te plaatsen wat betekent dat je geld kan besparen aan mankracht en manuren.

Volle wanden in tegenstelling tot geïsoleerde wanden

Volle wanden, in tegenstelling tot geïsoleerde wanden, worden vooral binnenshuis gebruikt. Huisisolatie is een hot topic omdat het je heel wat geld aan gas en elektriciteit kan besparen en omdat het natuurlijk ook beter is voor het milieu.
Indien je betonnen wanden wil plaatsen als buitenmuren is het dus een goed idee om te opteren voor betonnen wanden met isolatie om zo jouw huis beter te beschermen tegen de koude.

Betonnen wanden zijn erg sterk

Betonnen wanden – zeker de volle wanden, zijn erg sterk en kunnen tegen een stootje. De betonnen wanden van Vromant Beton zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen gebruikt worden in zowel private woningen als bij het bouwen van kantoren en flatgebouwen.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.