Vertande trappen – speciale vorm trappen - prefab beton

prefab beton rechte trappen
prefab beton vertande trap 02
prefab beton vertande trap
rechte trap stukken beton prefab
trap rechte prefab beton
zwevende trap 01

Wanneer het op trappen aankomt zien we dat er de laatste 10 jaar heel wat verschillende trappen op de markt gekomen wijn. Van klassieke trappen tot vertande trappen en trappen in heel wat verschillende vormen en maten.
Om een trap perfect bij uw interieur te laten passen kunt u bij Vromant Beton kiezen uit allerlei speciale trappen en trapvormen.
Op die manier kan Vromant Beton de perfecte trap bij u thuis of op kantoor installeren.

Wat is een vertande trap

Een vertande trap – ook wel eens zwevende trap genoemd, is een trap waar de treden van de trap wel lijken te zweven. Hoewel een vertande trap helemaal niet nieuw is, werd deze trapvorm weer erg populair de laatste jaren.
Hoewel de meeste vertande trappen momenteel uit metaal of hout bestaan, zijn er heel wat voordelen aan verbonden om je vertande trap te laten maken uit beton. Zo is een vertande trap uit beton duurzamer wanneer je hem buiten wilt zetten, en is beton heel wat stiller dan een houten trap of een trap uit metaal.

Een vertande trap uit beton: erg modern

Heel wat moderne architecten verkiezen momenteel vertande trappen uit beton omdat ze erg strak zijn en er modern uitzien. Een vertande trap lijkt wel te zweven wat weer bijdraagt aan het minimalisme van een modern design.

Vertande trappen verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij Vromant Beton kunnen wij uw trap leveren in verschillende kleuren. Zo kunnen wij u verder helpen met een trap in grijs beton, maar ook in donkergrijs beton of zelfs wit beton. Op die manier zal uw trap altijd bij uw interieur passen.

Vertande trappen zijn veilig

Een vertande trap is erg veilig omdat hij in feite een rechte trap is. Dit wil zeggen dat alle treden even lang zijn en dat jij je dus geen zorgen hoeft te maken over de lengte of diepte van de treden.

Met een vertande trap wint u aan plaats

De moderne vertande trap kan ervoor zorgen dat u aan plaats wint. Dankzij de aard van de vertande trap kunt u namelijk plek creëren onder de trap waar u anders een kast of een vestiere had moeten maken. Op die manier kunt u ten volle van de plek op kantoor of thuis genieten.

Speciale trapvormen

Indien u een speciale trapvorm wenst kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vromant Beton. Wij zullen u namelijk te woord staan en adviseren over wat er mogelijk is en wat de beste trappen zijn voor uw project.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.