Maatwerk - prefab beton

Doordat we over eigen tekenaars en CNC-machine beschikken kunnen we bijna alle mogelijke vormen maken.

Hieronder een voorbeeld:
Rond prefabstuk met binnendiameter van 260 cm.

Rond prefab stuk

Wanneer u een huis of een kantoor laat ontwerpen door een architect kan hier ook vaak maatwerk aan te pas komen.
Vromant Beton specialiseert zich al jaren in maatwerk en kan samen met de klant tot een mooie en goede oplossing komen voor speciale stukken, speciaal gemaakte en ontworpen betonnen projecten en ander maatwerk.

Waarom maatwerk laten uitvoeren door Vromant Beton

Vromant Beton staat al jaar en dag bekend als een expert in betonnen producten en betonnen maatwerk in Vichte en ver daarbuiten.
Vromant Beton heeft reeds samengewerkt met een groot aantal aannemers en architecten aan een verscheidenheid aan projecten. Al deze projecten hadden hun eigen problemen en creatieve oplossingen – en Vromant Beton kon vaak helpen bij het oplossen van deze kleine problemen door maatwerk in beton aan te bieden.
Vromant Beton biedt hoogwaardige betonnen producten aan en kan u nu helpen deze kwaliteit ook om te zetten naar maatwerk en speciaal voor u ontworpen en gemaakte producten.
Vromant Beton kan uw CAD Maatwerk maken
Vromant Beton kan uw CAD-maatwerk omzetten in prefab betonnen producten. Of u nu een speciale balk nodig heeft of eventueel een zitkuil voor in de tuin met – Vromant Beton helpt u graag met het maken van op maat gemaakte betonnen producten.
U hoeft enkel uw CAD-tekeningen aan ons over te maken. Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen met een offerte waarna wij het maatwerk kunnen maken.

Waarom heeft u Maatwerk nodig

Ieders huis is uniek – en dat begrijpen we maar al te goed. We willen allemaal wel wat anders doen. Toch kan dit ook voor kleine problemen zorgen waar maatwerk nodig is. Niet ieder bedrijf kan maatwerk in prefabbeton leveren.
Vromant Beton is echter bereid om uw betonnen ontwerpen om te zetten in werkelijkheid.

Voorbeelden van Maatwerk

Wanneer het op maatwerk in beton aankomt zijn er heel wat verschillende producten die gemaakt kunnen worden. Vaak zijn dit balken en andere constructiematerialen, maar soms zelfs ook speciale trappen en zelfs plinten.
Hieronder geven we u alvast nog enkele prefab ideeën die Vromant Beton eventueel voor u zou kunnen leveren.

Zitkuilen

Zitkuilen zijn momenteel erg populair. Deze kleine ondiepe kuilen met bankjes ingebouwd in het beton geven families een extra plekje in de tuin waar ze van de zomer of de avond kunnen genieten.
Vuurkuilen
Ben jij op zoek naar een toffe en vooral leuke plek om de avonden door te brengen met een glaasje wijn? Vuurkuilen zijn momenteel erg populair omdat ze makkelijk te maken, plaatsen en onderhouden zijn.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.