CNC

Na de goedkeuring van de productietekening wordt alles doorgestuurd naar de CNC-machine.

Alle elementen voor de productie van uw trap, balkon, tegels op groot formaat, … worden uitgefreesd op de CNC-machine.
Daardoor wordt de tolerantie op de afmeting tot een minimum herleid.

Hebt u een project of mallen nodig? Wij frezen deze voor U!

cnc werk

Bent u op zoek naar een goede CNC service? Die kan u vinden bij Vromant Beton. Nadat de productietekening is goedgekeurd wordt alles doorgestuurd naar onze CNC-machine. Hier wordt dan uw trap, balkon of uw maatwerk uitgefreesd door onze machine.

Wat is CNC?

CNC staat voor Computer Numerical Control en is eigenlijk een paraplu term voor computergestuurde machines die door fabrikanten worden gebruikt om producten te bewerken. In het geval van Vromant Beton worden er tekeningen – vaak in CAD, naar de CNC gestuurd waarna de computergestuurde machine bepaalde vormen en producten uit beton uitfreest.
CNC is erg handig omdat CNC niet enkel erg snel is, maar ook enorm precies. CNC kan bijvoorbeeld tot op de millimeter precies vormen uitfrezen.
Daarnaast kan CNC door deze precisie ook heel erg veel dezelfde producten produceren op een korte termijn. Er zal heel erg weinig verschil zitten tussen deze producten omdat de CNC machine zo gedetailleerd te werk gaat.

Wat kan er worden bewerkt door de CNC machine van Vromant Beton?

Vromant is expert in het maken en fabriceren van prefab producten in beton. Ons maatwerk staat in Vichte en ver daarbuiten bekend als dat van een professionele onderneming met een passie voor het vak. Wij kochten een CNC machine aan om ervoor te zorgen dat onze producten aan onze hoge eisen konden voldoen.
Momenteel gebruiken wij de CNC machine voor de volgende artikelen en producten.

Tegels

Tegels op maat kunnen bij Vromant Beton uitgesneden worden via de CNC machine. Op die manier kunt u allerlei verschillende soorten tegels bestellen en eventueel zelfs tegels met rondingen of tegels in bepaalde vormen bestellen.
Betontegels met afgeronde hoeken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in de tuin als tegel voor een pad.

Balkons

Ook balkons kunnen met de CNC machine van Vromant Beton worden bewerkt. Indien u een speciaal balkon wenst of een speciaal ontwerp indient kan Vromant Beton dit in CAD omzetten en zo doorsturen naar de CNC-machine. De machine zal dan jouw ontwerp uitfrezen.

Trappen

Trappen kunnen over het algemeen door de CNC machine uitgefreesd worden. Wij begrijpen maar al te goed dat iedere trap anders is. Daarom zijn wij erg flexibel in het maken van betonnen trappen en kan onze CNC machine ons hierin bij staan.

Mallen

Indien u een mal wilt bestellen kunnen wij deze mal voor ui uitfrezen met de CNC machine. Bezorg ons het CAD bestand of de tekening en wij leveren u binnen de kortste keren uw mal af.

Maatwerk

Ook ons maatwerk kan door de CNC-machine uitgefreesd worden. Indien u een speciaal ontwerp wenst of op zoek bent naar maatwerk in beton, bent u bij Vromant Beton aan het goede adres.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.