Indien je op zoek bent naar plinten in je huis, rondom je huis of zelfs in je tuin, kan je kiezen om plinten van Vromant Beton te laten plaatsen.
De plinten van Vromant Beton zijn gemaakt uit een hoogwaardig beton en worden bij u aan huis, op kantoor of op de werf geleverd. Op die manier kunt u met deze prefab plinten meteen aan de slag.

Wat zijn plinten?

Plinten zijn zowel handige sierornamenten als een goede bescherming voor je huis. We kennen plinten waarschijnlijk wel als de bescherming onderaan de muur waar de vloer en de muur samenkomen. Plinten in het huis zijn een goede manier om bekabeling weg te werken, de muur te beschermen en wat karakter toe te voegen aan je interieur.
Dit is echter niet anders buitenshuis. Ook hier kunnen plinten je muren goed beschermen. Je kan eventueel kleine en grote plinten tegen je buitenmuren aanleggen. Dit is vooral handig wanneer jouw huis gebouwd is drassig gebied.

Plinten als design feature

Plinten zijn niet enkel handig om je huis te beschermen, maar ze worden vaker en vaker gebruikt als design feature. Zeker wanneer we het hebben over betonnen plinten, zien we dat deze vaak gebruikt worden in erg moderne huizen en nieuwbouwen.
Daarnaast beginnen we ook te zien dat betonnen plinten vaker binnenshuis worden gebruikt. Betonnen plinten zijn namelijk erg sterk en de blauwgrijze kleur past erg mooi in witte interieurs.

Plinten in de tuin

Heel wat mensen gebruiken betonnen plinten in de tuin. Zij doen dit om bijvoorbeeld perkjes en paden af te bakenen of om met hoogteverschillen te werken.
Betonnen plinten in de tuin geven je de mogelijkheid om tuinkamers en afgebakende perken te creëren.

De voordelen van betonnen plinten

Er zijn heel wat voordelen aan het zetten van betonnen plinten.

  1. Betonnen plinten zijn sterk
    De betonnen plinten van Vromans beton zijn gemaakt uit hoogwaardig materiaal en zijn erg sterk. Op die manier kunnen de betonnen plinten van Vromants beton zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.
  2. Betonnen plinten komen in heel wat soorten
    Je kan betonnen plinten bestellen in heel wat verschillende soorten en maten. Daarnaast kan je eventueel ook kiezen in welke kleur jij jouw betonnen plinten wil laten leveren. Zo kan je kiezen tussen grijs beton, wit beton of donker beton.
  3. Plinten beschermen je huis
    Door plinten rondom je huis te zetten kun jij je huis beter beschermen tegen weer en wind. Het beton is erg sterk en kan ervoor zorgen dat je huis en bakstenen langer mooi blijven.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.