Terras – Balkon - prefab beton

37 - terras glad beton
38 - balkon glad beton
39 - terras glad beton
40 - balkon glad beton
41 - spuwer inox
42 - terras antraciet beton
43 - beton balkon
44 - balkon wit beton

Terrassen en balkons zijn de perfecte uitbereiding aan je huis. Het is heerlijk om in de zomer van de zon te genieten op je terras of balkon.
Terrassen en balkons worden vaak van beton gemaakt – en Vromant Beton is expert in het vervaardigen van mooie terrassen en balkons.

Waarom een terras of balkon plaatsen

Heel wat mensen en bedrijven spelen met het idee om een terras of een balkon te plaatsen. Niets leuker dan vergaderen op een mooi terras in de zon of – indien je thuis een terras of balkon wil plaatsen, lekker een wijntje drinken of samen op het terras eten.

Voordelen voor het plaatsen van een terras of balkon

Er zijn enkele mooie voordelen aan het plaatsen van een goed betonnen balkon.

 1. Positieve invloed op de waarde van je huis
  Wanneer je besluit een balkon of terras te plaatsen dan heeft dit een positieve invloed op de waarde van je huis. Heel wat kopers kijken namelijk uit naar kwaliteitsvolle buitenruimtes. Een terras kan namelijk gebruikt worden om op te eten, op te spelen, maar evengoed ook om te was op te drogen. Een terras is dus een extra multifunctionele ruimte in je huis.
 2. Leuker voor je werknemers
  Als bedrijf een terras of groot balkon laten plaatsen is een goed idee gezien dit een positieve invloed heeft op de werknemers. Een bureau met balkon is meer gegeerd en je werknemers de kans geven een luchtje te scheppen tussen meetings door kan erg motiverend werken.
 3. Lekker in de zon vergaderen of eten
  Met een balkon kun je lekker in de zon eten of vergaderen. Je geeft jezelf een kans om even uit je huis of bureau te stappen en van de buitenlucht te genieten. Op die manier kan je niet enkel even je batterijen opladen, voor creatieve bedrijven kan buiten vergaderen ook een positieve invloed hebben op de ideeën die er tijdens de meeting naar bovenkomen en de algehele samenwerking.
 4. Je creëert meer plek
  Door een balkon of terras te installeren creëer je meer plek. Je voegt enkele vierkante meters toe aan de oppervlakte van je huis of werkplek.
 5. Meer natuurlijk licht
  Wanneer je een balkon of een terras laat installeren krijg je ook meer natuurlijk licht binnen. De grote terrasdeuren zorgen er namelijk voor dat je glas hebt van vloer tot plafond wat extra lichtinval bevordert. Natuurlijke lichtbronnen zijn erg belangrijk om werknemers gemotiveerd en alert te houden.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.