Rechte trappen met tussenbordes zijn de ideale trappen voor zowel private woningen als commerciële units wanneer je de trap elegant wilt wegwerken of plaats wilt besparen. De tussenbordessen kunnen samen met de traptrede of als afzonderlijke eenheden worden gegoten, afhankelijk van individuele projectvereisten.
De prefab betonnen trappen met tussenbordes van Vromant Beton zijn erg veilig en worden vervaardigd uit hoogwaardige beton.

Wat is een rechte trap met tussenbordes

Een rechte trap met tussenbordes is een rechte trap die onderbroken wordt door een plat vlak waarbij de trap 180 or 360 graden draait. Je ziet vaak rechte trappen met tussenbordes in hoeken om zo plek te besparen.

Waarom een rechte trap met tussenbordes bestellen?

Vooraleer je een rechte trap met tussenbordes bestelt wil je waarschijnlijk weten wat de voordelen van een rechte trap met tussenbordes zijn.

 1. Rechte trappen met tussenbordes zijn veilig
  Een rechte trap met tussenbordes is erg veilig. Wanneer iemand van de trap valt zal hij of zij maar een halve verdieping vallen in plaats van een complete verdieping. Daarnaast kan je elkaar op het bordes ook veilig kruisen – iets dat op de trap zelf niet altijd mogelijk is.
 2. Je bespaart plaats
  Met een rechte trap met tussenbordes kan je heel wat plaats besparen. Je moet namelijk maar half zoveel plek opgeven om een trap te plaatsen. Daarnaast kan jij je trap ook plaatsen in hoeken en plekken waar het niet mogelijk was om een rechte trap te installeren.
 3. Rechte trappen met tussenbordes uit beton gaan lang mee
  Wanneer je een rechte trap met tussenbordes uit beton laat installeren gaat de trap op zich langer mee. Daarnaast is er heel wat minder onderhoudswerk aan een trap uit beton waardoor je langer van je trap zal kunnen genieten.
 4. Trappen met tussenbordes kunnen hoger gebouwd worden
  Indien je op zoek bent naar een trap die een grote hoogte kan overbruggen kan je veilig voor een trap met tussenbordes kiezen. Een trap met tussenbordes laat je namelijk dubbel zo hoog bouwen.
 5. Het tussenbordes creëert plek
  Of u nu een bedrijf bent of een particulier, het tussenbordes kan plek creëren. Als particulier kunt u bijvoorbeeld planten en andere decoratieve elementen op het bordes plaatsen terwijl u als bedrijf promotiemateriaal op het bordes kan ten toon stellen.
 6. Tussenbordessen zijn aan te raden bij noodtrappen
  Wanneer je een noodtrap laat installeren is het aan te raden om een trap te installeren met tussenbordessen. Deze tussenbordessen zorgen er niet enkel voor dat meer mensen de trap kunnen nemen en zichzelf in veiligheid kunnen brengen, de tussenbordessen zorgen ook voor rustpunten en zijn erg veilig wanneer mensen beginnen duwen en trekken op de trap.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.