Leveller / Laadkade - prefab beton

Winkels, warenhuizen en supermarkten hebben er baat bij om een laadkade te laten installeren indien zij vaak leveringen ontvangen. Een laadkade zorgt er namelijk voor dat je makkelijk en snel leveringen kan aanvaarden en dat de leverancier niet iedere keer moet wachten op zijn trucklift.
Laadkades worden vaak gegoten uit beton zodat ze extra sterk zijn. Waar ze aan de ene kant vlak zijn zodat de vrachtwagen dichterbij kan rijden, hebben ze aan de kant van de winkel vaak een ramp en een kleine lift. Op die manier kan je makkelijker leveringen tot in je winkel of warenhuis rijden.
Ook magazijnen hebben vaak een ladkade om zo het laden te versnellen en te vergemakkelijken. Wanneer het op leveringen aankomt is tijd van erg groot belang. Een laadkade kan je heel wat tijd kosten.

Wie heeft er baat bij een laadkade

Denk jij eraan om een laadkade te laten installeren in je nieuwe winkel of magazijn? Laadkades kunnen een wereld van verschil maken voor heel wat supermarkten en winkels. Indien je dagdagelijks grote leveringen ontvangt of moet verschepen kan het een goed idee zijn om een laadkade te installeren.
Heel wat – bijna alle, vrachtwagens zijn de dag van vandaag uitgerust met een goederenlift. De laadklep fungeert als lift die naar boven en naar beneden gaat. Dit kan echter erg lang duren en de goederen via de laadklep recht in de vrachtwagen rijden kan heel wat tijd besparen.

Wat zijn de voordelen van een laadkade

Een laadkade laten installeren heeft heel wat directe en indirecte voordelen.

  1. Je bespaart tijd
    Een allereerste voordeel van een laadkade is dat je heel wat tijd kan besparen. Waar je vroeger moest wachten tot de hydraulische lift van de vrachtwagen helemaal naar beneden was. Kan je nu de goederen gewoon uit de vrachtwagen rijden. Op die manier krijg jij je producten sneller bij de consumenten en kan je bedervende goederen direct de koeling inrijden.
  2. Vergemakkelijkt het ophalen van het vuilnis
    Ook voor het ophalen van karton en ander vuilnis kan een laadkade positief zijn. Heel wat karton en plastiek wordt bijvoorbeeld in caddies opgehaald door vrachtwagens. Deze caddies kan je gewoon de vrachtwagen inrijden.
  3. Laadkades gemaakt uit beton zijn erg sterk
    Indien je een laadkade uit beton bestelt bij Vromant Beton ben je er zeker van dat je een product van topkwaliteit laat leveren. Op die manier weet je dat jouw laadkade erg sterk is en dat hij tegen een stootje kan.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.