Geïsoleerde wanden - prefab beton

Wanneer je ervoor kiest om betonnen wanden te plaatsen, dan weet je waarschijnlijk al wel dat betonnen wanden niet enkel erg kosteneffectief en goedkoop zijn, maar dat ze ook erg makkelijk te plaatsen zijn.
Hierdoor werden betonnen wanden de laatste jaren erg populair bij mensen die een klein budget hebben of zelfs een moderne nieuwbouw wouden neerzetten.

Betonnen wanden: twee soorten wanden

Wanneer we kijken naar de betonnen wanden die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn zien we dat we twee soorten betonnen wanden hebben. Zo hebben we de volle betonnen wanden en de geïsoleerde betonnen wanden.
Als producent van prefab betonnen producten levert Vromant Beton zowel volle wanden als geïsoleerde wanden.

Geïsoleerde wanden voor uw buitenmuren

Indien je betonnen wanden wilt gebruiken om een huis, kantoor of commercieel gebouw mee op te trekken, is het aan te raden om geïsoleerde betonnen wanden te gebruiken voor de buitenmuren.
Je huis isoleren is momenteel erg belangrijk. Met dat wij met z’n allen energiezuiniger willen gaan leven en meer willen doen voor het milieu kunnen we natuurlijk niet meer in slecht of niet geïsoleerde nieuwe huizen wonen.
Wanneer we een nieuw huis bouwen zijn we zelfs bij wet verplicht een bepaalde EPC-waarde te halen. Deze EPC-waarde wordt sterk beïnvloed door de isolatie.
Wanneer je een nieuwe woning optrekt is het dus best dat de buitenmuren van uw woning bestaan uit betonnen wanden met isolatie.

Betonnen wanden zijn goedkoop

Zelfs wanneer het op wanden met isolatie aankomt zijn prefab betonnen wanden met isolatie erg goedkoop aan te kopen en te plaatsen. Omdat de wanden erg snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden hoef je geen fortuin meer uit te geven aan metsers.

Betonnen wanden met isolatie versnellen de opbouw

Indien je kiest om het huis, het kantoor of het gebouw op te trekken in betonnen wanden met of zonder isolatie dan kan dit u heel wat tijd en moeite besparen.
De betonnen wanden met isolatie van Vromant Beton worden namelijk compleet en prefab aan de werf geleverd. Op die manier kunnen de muren binnen een dag of twee reeds op hun plaats staan.

Betonnen wanden met isolatie van Vromant Beton als u kiest voor kwaliteit

Vromant Beton draagt topkwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren al jaren hoogwaardige betonnen wanden met isolatie af en hebben een goede relatie opgebouwd met aannemers en bedrijven in de omgeving van Vichte en ver daarbuiten.
Bent u op zoek naar hoogwaardige betonnen wanden met isolatie? Contacteer Vromant Beton vandaag nog!

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.