Verdreven trappen met bordes - prefab beton

30 VERDREVEN TRAP BORDES BETON
31 VERDREVEN TRAP BORDES BETON
32 VERDREVEN TRAP MET BORDES BETON

In tegenstelling tot een rechte trap lopen de treden van een verdreven trap niet altijd evenwijdig aan elkaar. Soms zijn de treden met andere woorden smal aan de ene kant en breed aan de andere kant. Wanneer je een verdreven trap installeert creëer je op die manier meer ruimte.
Indien je kiest om een verdreven trap te installeren met een bordes, dan kan je verwachten zo nog meer ruimte te verkrijgen.
Met een bordes kan je namelijk al snel meer dan een vierkante meter aan ruimte winnen. Daarnaast kan je ook kiezen voor verdreven trappen met een tussenbordes waardoor je verdreven trap niet enkel veiliger wordt, maar waardoor jij je verdreven trap ook hoger kan maken.

Verdreven trappen met bordes van Vromant Beton

Vromant Beton staat erom bekend hoogwaardige en mooie verdreven trappen met bordes uit beton te maken. De trappen van Vromant beton worden zowel in private woningen gebruikt als in scholen en bedrijven.
Kiezen voor beton is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, trappen uit beton gaan namelijk erg lang mee en vergen erg weinig onderhoud.

Vakmanschap van Vromant Beton

Vromant biedt al jaren hoogwaardige verdreven trappen met bordes aan. Het vakmanschap van Vromant Beton wordt in Vichte, omstreken en ver daarbuiten gewaardeerd. Als leveranciers en makers van hoogwaardige betonnen trappen kan je bij Vromant Beton rekenen op vakmanschap wanneer het op verdreven trappen met bordes aankomt.

Waarom kiezen voor een verdreven trap met bordes?

Waarom zou je nu moeten kiezen voor een verdreven trap met bordes in vergelijking met een normale verdreven trap?
Hoewel deze keuze vaak op smaal uitdraait, zijn er toch enkele voordelen van een verdreven trap met bordes.

Een verdreven trap met bordes geeft je meer ruimte

Een verdreven trap met bordes ziet er niet enkel mooi uit, zulke betonnen verdreven trap kan ook voor heel wat meer plaats zorgen.
Met een verdreven trap met bordes kan je namelijk makkelijk en snel een trap plaatsen op plekken waar een rechte trap niet of nauwelijks past.
Ook kan je jouw trap hoger maken door een tussenbordes toe te voegen.

Een tussenbordes is veilig

Een tussenbordes kan ook erg veilig zijn. Wanneer men van de trap valt stopt men namelijk op een tussenbordes. Dit is erg handig wanneer de trap ook gebruikt wordt als noodtrap. Op die manier kunnen mensen veilig de trap aflopen – zeker wanneer mensen rondom hen beginnen duwen en trekken.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.