Bloktrappen - prefab beton

Bloktrap antislipneus
Bloktrap
bloktrap
prefab bloktrap gezandstraald beton

Bent u op zoek naar goede en hoogwaardige bloktrappen? Dan bent u bij Vromant Beton aan get goede adres.
Vromant Beton staat erom bekend mooie en hoogwaardige prefab bloktrappen af te leveren in beton. Daarnaast kan Vromant Beton deze mooie bloktrappen ook nog eens op uw werf, bij u thuis of op kantoor komen installeren.

Wat zijn bloktrappen?

Een bloktrap is een kleine, handige trap die kan gebruikt worden om kleine hoogten te overbruggen. Bloktrappen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en bestaan meestal uit 5 of minder treden.

Bloktrappen met tussenbordes

Daarnaast kan je ook bloktrappen met tussenbordes laten plaatsen. Deze bloktrappen vind je vaak in de voortuin van huizen of aan de ingang van bedrijven. Bloktrappen met tussenbordes worden vaak geplaatst omdat ze mooi zijn en omdat ze minder steil lijken dan een rechte trap.

Bloktrappen van Vromant Beton

De bloktrappen uit beton van Vromant beton staan erom bekent erg duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Vromant Beton werkt samen met aannemers en architecten uit Vichten en ver daarbuiten.
Vromant Beton heeft de laatste jaren een reputatie opgebouwd van een goede vakman die duurzame bloktrappen levert.

Waarom een bloktrap laten installeren

Heel wat mensen en bedrijven laten een bloktrap installeren in de voortuin, aan de ingang of wanneer er een hoogteverschil is in het gebouw. Een bloktrap is met andere woorden een klein trapje van 5 of minder treden.
Daarnaast worden bloktrappen nu ook vaker en vaker gebruikt in de tuin – bijvoorbeeld wanneer men een zitput wil maken.
Een bloktrap met tussenbordes in de voortuin kan eleganter en mooier overkomen dan een rechte trap omdat je makkelijker met hoogteverschillen in de tuin kan werken.

Voordelen van een bloktrap uit beton

Wanneer we kijken naar bloktrappen, zien we dat er enkele goede voordelen zijn verbonden aan het laten maken van bloktrappen uit beton. Wij sommen ze hier alvast even op.

  1. Handig om hoogteverschillen weg te werken
    Wanneer je met hoogteverschillen in je woning of op kantoor moet werken is een bloktrap erg makkelijk om hoogteverschillen weg te werken.
  2. Leuk voor in de tuin of aan de inkom
    Ook is een bloktrap erg mooi in de tuin of aan de inkom. Een bloktrap met tussenbordes laat je toe met verschillende niveaus in de tuin te werken.
  3. Prestige
    Een bloktrap kan ook lekker prestigieus zijn – wanneer je bijvoorbeeld een verhoog wil aanbrengen aan je voordeur of aan de inkom van je bedrijf of kantoor.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.