Putten - prefab beton

Vromant Beton is expert in het leveren en vervaardigen van betonnen putten, liftschachten en laadkades. Als expert in prefab beton producten combineert Vromant Beton topkwaliteit met expertise om zo een product te leveren dat de verwachtingen overtreft.

Welke putten levert Vromant Beton

Vromant Beton werkt al jaren aan het vervaardigen en leveren van hoogwaardige putten, liftschachten en laadkades.
Deze prefab betonnen producten worden gemaakt van goed en kwaliteitsvol beton en werden ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.
Bij Vromant Beton leveren we zowel liftschachten, putten als laadkades.

Liftschachten van Vromant Beton

Wanneer je een lift installeert in je kantoor of in een flatgebouw dan moet je hier natuurlijk ook een uitstekende liftschacht voor laten maken. Een liftschacht is het omhulsel waar de lift in zit. De liftschacht houdt de lift veilig en moet van een goed en sterk materiaal gemaakt sijn.
Vromant Beton giet zelf liftschachten en komt die op uw werf leveren. Onze liftschachten kunnen aangepast worden aan uw wensen en aan de grootte van de lift.

Trekputten van Vromant Beton

Wanneer je een nieuw huis bouwt dan moeten er heel wat verschillende kabels naar je huis toe kopen – en dat kan allemaal wel even heel erg druk worden. Een trekput is een soort schacht waar bekabeling door koopt.
Door een trekput te gebruiken kan je altijd makkelijk en snel aan de kabels en zijn je kabels beschermd indien er gegraven wordt.

Voordelen van trekputten in beton

Trekputten zijn momenteel verkrijgbaar in beton en in plastiek. Toch is het een goed idee om trekputten in beton te laten plaatsen. Niet enkel gaat beton een pak langer mee en is het beter voor het milieu, maar het is ook beter bestand tegen beschadigingen. Wanneer er in de straat gewerkt wordt dan kan een graafmachine bijvoorbeeld makkelijk een plastic trekput beschadigen terwijl een betonnen trekput beter bestand is tegen de kracht van de graafmachine.

Laadkades

Laadkades zijn onmisbaar bij warenhuizen, supermarkten en magazijnen. Via een laadkade kan men namelijk makkelijk producten in en uit de vrachtwagen laden. Dankzij een laadkade hoef je zo niet meer te wachten tot de automatische lift van de vrachtwagen naar beneden of boven komt – iets dat heel erg lang kan duren. Op die manier kan je heel wat tijd besparen bij leveringen.
Laadkades wijn over het algemeen gemaakt uit beton omdat ze vaak gebruikt worden. Daarnaast worden laadkades ook uitgerust met een kleine laadlift of laadramp zodat je makkelijk zware van en naar de kade kan brengen.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.