Liftput - prefab beton

Wanneer je in je kantoor of flatgebouw een lift wilt laten installeren zal je een liftschacht moeten plaatsen.
Vromant Beton maakt prefab liftschachten en levert deze op werven over het hele land. Onze prefab liftschachten staan bekend als hoogwaardige en kwaliteitsvolle liftschachten die geschikt zijn voor iedere lift en ieder gebouw.

Vromant Beton werkt samen met uw liftbedrijf

Als professional werkt Vroman beton nauw samen met het bedrijf dat uw lift installeert. Op die manier bent u er zeker van dat uw liftschacht de goede maat heeft en veilig geïnstalleerd wordt. Alle componenten van de liftschacht zullen nauwkeurig in positie gebracht worden – inclusief de deuren en bedradingskanalen.
De liftschachten van Vromant Beton ondersteunen de liftapparatuur tijdens de installatie, de bediening en het onderhoud. Daarnaast kan de liftschacht ook zo gegoten worden dat het andere structurele elementen zoals balken en platen kan ondersteunen.
We gebruiken een waterafstotend betonmengsel om de liftputsecties te gieten. Op die manier is de liftput beschermd tegen insijpelend water en optrekkend vocht indien de licht tot in de kelder gaat.

Enkele liftschacht

Vromans beton kan uw enkele liftschacht gieten. Een enkele liftschacht wordt vaak gebruikt in kleine bedrijven of flatgebouwen en zal op zich maar 1 lift bevatten.

Dubbele liftschacht

Wanneer je een groter kantoor hebt of een groter flatgebouw kan je ook kiezen voor een dubbele liftschacht. Dit soort liftschacht biedt genoeg plek voor twee liften en zal op iedere verdieping dan ook twee deuren hebben.

Meervoudige liftschacht

Indien je een meervoudige liftschacht wenst kan dit eventueel op afspraak besproken worden. Bij Vromant beton denken we graag met u mee om zo tot een goede oplossing te komen.

Hoe hoog moet een liftschacht zijn?

Wij gieten liftschachten van elke hoogte, diepte en breedte. Over het algemeen stellen we wel vast dat liftschachten hoger dan 4 verdiepingen extra moeten worden vastgemaakt aan het gebouw voor de veiligheid.

Liftschachten van Vromant Beton zijn flexibel

Vromant Beton is erg flexibel wanneer het aankomt om uw liftschachten. Zo kunnen wij liftschachten leveren in de door u gewenste maten. Zo kunnen er aanpassingen gebeuren op de breedte, de diepte, de lengte en zelfs de dikte van het beton in de liftschachten.
Vromant Beton werkt hiervoor graag samen met uw liftleverancier om zo tot een goede, bruikbare en vooral veilige liftschacht te komen.
De liftschachten van Vromant Beton zijn gemaakt uit hoogwaardig beton en staan erom bekend erg goed en duurzaam te zijn.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.