Tegels op maat - prefab beton

Prefab beton 02
prefab beton tegel 01
Prefab beton tegel 03
prefab beton tegel 05
Staptegel op maat
Tegels op maat prefab beton antraciet
Tegels op maat prefab beton

Of je nu op zoek bent naar betontegels voor je terras, betontegels om de ingang van je kantoor mee aan te leggen of betontegels voor binnen – bij Vromant Beton hebben wij een groot aanbod aan betontegels die op maat gemaakt zijn.
Indien je andere maten wilt dan de maten van onze standaardtegels kun je makkelijk en snel contact opnemen met Vromant Beton voor tegels op maat.

Waarom betontegels gebruiken?

We kennen betontegels waarschijnlijk allemaal als de kleine doffe tegels die op de speelplaats lagen. Toch zijn betontegels momenteel heel erg populair en hebben we heel wat verschillende betontegels in verschillende maten en kleuren.
Betontegels zijn niet enkel goedkoop, ze zijn ook makkelijk om te onderhouden en kunnen tegen een stootje. Betontegels breken heel wat minder snel dan bijvoorbeeld keramische tegels en ze zijn goedkoper dan natuurlijke steen.
Betontegels zijn ook erg populair voor binnen. Moderne architecten gebruiken betontegels om een moderne en minimalistische look t creëren.

Waarom tegels op maat bestellen bij Vromant Beton

Bij Vromant Beton staan we bekend voor het afleveren van hoogwaardige prefab producten uit beton. Op die manier weet je zeker dat je een kwaliteitsvol product aankoopt wanneer je bij Vromant beton bestelt.
Vromant Beton maakt een reeks van drie standaardtegels maar kan eventueel ook tegels op maat leveren. U kan vandaag nog contact opnemen om een offerte voor betontegels op maat bij Vromant Beton aan te vragen.

Waarvoor worden betontegels op maat gebruikt?

Betontegels op maat worden gebruikt in en rondom het huis. Hier zijn alvast enkele manieren waarop je betontegels op maat op een moderne en goede manier kan gebruiken.
Terrastegels
Heel wat mensen gebruiken betontegels als terrastegels. Bij Vromant Beton kan je tegels op maat bestellen en kan je kiezen in welke kleur je de betontegels wilt laten leveren. Op die manier passen jouw tegels altijd bij jouw interieur.
Vloertegels
Grote betontegels worden ook meer en meer gebruikt als vloertegels in minimalistische en moderne huizen. Grote betonnen vloertegels laten het oog tot rust komen en kunnen een mooi contrast vormen met witte muren.
Betontegels in de badkamer
Ook badkamers worden momenteel uitgerust en bekleed met betontegels om een moderne look te bekomen. Betontegels kunnen beide als vloertegels en als wandtegels gebruikt worden.
Bestel jouw op maat gemaakte betontegels vandaag nog bij Vromant Beton. Wij kunnen betontegels leveren in de door u gewenste maten en kleuren en hebben eventueel een groot aantal standaard tegels in stock indien u snel betontegels nodig heeft.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.