Tegels - prefab beton

Of je nu op zoek bent naar tegels binnen in huis, of tegels buiten in de tuin of aan de inkom van uw bedrijf, Vromant beton is gespecialiseerd in het maken van tegels uit beton.

Waarom kiezen voor Vromant Beton

Vromant Beton is een bedrijf in Vichte gespecialiseerd in het maken en gieten van prefab betonnen producten. Hoewel Vromant Beton bekend staat om zijn mooie en kwaliteitsvolle betonnen trappen, is Vromant Beton ook expert in het maken van Betonnen tegels. Vromant Beton is vooral gespecialiseerd in het maken van grote tegels.

Betonnen tegels in huis of buitenshuis

Betonnen tegels hebben de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. Zowel binnenshuis als buitenshuis worden betonnen tegels gebruikt omdat ze niet enkel erg sterk zijn, maar ook erg mooi en modern.

Betonnen tegels buitenshuis

Betonnen tegels buitenshuis – of dit nu aan uw voordeur is of misschien aan de inkom van uw bedrijf, zien er erg modern uit. Deze betonnen tegels zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende afwerkingen.
Daarnaast zijn betonnen tegels voor buitenshuis ook erg weerbestendig en kunnen ze tegen een stootje. Dit maakt van betonnen tegels een goede investering om buiten te gebruiken.

Betonnen tegels binnenshuis

Heel wat architecten en ontwerpers beginnen nu ook binnenshuis betonnen tegels te gebruiken. Dit vooral omdat beton erg mooi oogt en een erg minimalistische look uitstraalt.
Betonnen tegels binnenshuis zijn verkrijgbaar in een groot aantal afwerkingen en kleuren waardoor u altijd een goede tegel kan kiezen die bij uw interieur past.

Voordelen van betonnen tegels

Indien u eraan denkt om betonnen tegels te laten leveren door Vromant Beton willen wij u helpen de juiste keuze te maken door enkele voordelen van betonnen tegels op te sommen.

  1. Betonnen tegels vereisen erg weinig onderhoud
    Betonnen tegels staan erom bekend erg weinig onderhoud te vereisen. Zowel binnen als buiten ga je dus weinig werk hebben aan het onderhouden van je betonnen tegels.
  2. Betonnen tegels zijn erg sterk
    In tegenstelling tot keramische tegels zijn betonnen tegels erg sterk. Betonnen tegels zullen minder snel breken of barsten en ook binnenshuis kunnen betonnen tegels tegen een stootje Waar keramische tegels vaak kunnen breken wanneer ze in contact komen met een zwaar of scherp voorwerp ga je dit probleem niet hebben met betonnen tegels.
  3. Goed voor het milieu
    Betonnen tegels zijn redelijk milieuvriendelijk gezien ze gemaakt zijn uit natuurlijke producten. Waar bepaald laminaat vervaardigd is uit plastic, hout natuurlijk inhoudt dat bomen gekapt worden en er chemische glazuren gebruikt worden op keramische tegels, zijn betonnen tegels een leuk en milieuvriendelijk alternatief.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.