Trekputten - prefab beton

trekput werkput beton prefab

Wij kunnen trekputten maken tot 20 ton.
Bijna alles is mogelijk zoals; PVC-doorvoeren, opgiethulzen, uitstekende wapening.
Wanneer je een nieuwe woning of een nieuw kantoor laat bouwen – of misschien zelfs laat renoveren, dan denk je best zoveel mogelijk na over de toekomst. Met andere woorden is het een goed idee om jouw woning of kantoor toekomst-proof te maken.
Een van de manieren waarop jij jezelf heel wat kosten en stress kan besparen in de toekomst is door een kabelput of trekput aan te leggen.

Wat is een trekput

Een trekput is een put gemaakt uit beton of uit plastic vanwaar men makkelijke toegang heeft tot buizen en kabels. Op die manier kunnen mechaniekers makkelijker werken aan de bedrading van de telefoon, het internet, en andere kabels en leidingen die zich ondergronds bevinden.
Op zich heb je als nieuwbouwwoning of kantoor maar 1 trekput nodig – toch is het aan te raden om een tweede te plaatsen indien er via een andere weg nog kabels aan huis binnenkomen.
Door een trekput aan te leggen worden alle kabels op een mooie en ordelijke manier weggewerkt en moet men niet iedere keer een graafmachine huren om aan de bekabeling te werken.
De trekputten van Vromant Beton
Onze trekputten zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De trekputten van Vromant Beton kunnen geleverd worden in de door u gespecifieerde maten. Wij kunnen ons desgewenst aanpassen aan de wensen – of je nu PVC doorvoeren wilt of opgiethulzen. Alles is mogelijk.

Waarom een trekput installeren

Het installeren van een trekput of kabelput zorgt ervoor dat u in de toekomst beter en makkelijk aan de bekabeling kunt en dat heel wat kosten besparen. Wat zijn de voordelen van een trekput?

 1. De bekabeling is geordend
  Een groot voordeel van een trekput is dat de bekabeling mooi geordend is. Met trekputten kan je namelijk zelf kiezen welke bekapebling waar loopt. Zo kan je alle bekabeling die te maken heeft met communicatie door 1 schacht laten lopen, terwijl bekabeling die te maken heeft met elektriciteit door een andere kan.
 2. Je weet precies wat waar loopt
  Je weet precies waar jouw bekabeling loopt. Waar je vroeger de bekabeling op een plan moest gaan zoeken weet jij precies waar jouw bekabeling loopt: door je trekput. Je hoeft dus geen oude plannen gaan bijhalen en werkmannen kunnen makkelijk en snel aan de slag.
 3. Je kan makkelijk en snel aan de kabels werken
  Een trekput geeft goede en snelle toegang tot kabels. Je zal dus geen manuren moeten betalen voor het opgraven van de put. Ze hoeven enkel maar een dekseltje op te lichten.
 4. Je moet je voortuin of parking niet opbreken
  Wanneer je kabels onder de grond liggen en je geen trekput hebt geinstalleerd kan het nodig zijn dat werkmannen je parking of voortuin opbreken. Je zal dus met een kleine werf zitten met modder en veiligheid, en je zal moeten betalen voor een graver. Met een trekput heb je dit niet voor.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.