Trappen - prefab beton

Vromant in Vichte is een specialist op het gebied van geprefabriceerde betonnen trappen, bordessen, fabricage en installatie. Onze trappen worden gebruikt in zowel private woningen als in kantoren en flatgebouwen.

Waarom een geprefabriceerde betonnen trap van Vromant Beton kopen?

Geprefabriceerde betonnen trappen bieden een erg makkelijke en snelle manier om trappen te installeren in een flatgebouw, kantoor of een private woning. Je kan kiezen voor een eenvoudige betonnen trap voor de nooduitgang, of een complexe, aangepaste en ultramoderne trap wanneer je een betonnen trap in je private woning wilt.

Voordelen van prefab betonnen trappen:

  • Goedkoop en kostenbesparend
  • Betonnen trappen zijn brandwerend waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een nooduitgang
  • Uitstekende geluidsreductie en geluidsisolatie
  • Biedt onmiddellijk veilige toegang tot de bovenste verdiepingen en maakt ladders of andere tijdelijke systemen overbodig
  • Een veerkrachtige, solide en duurzame basis – aantrekkelijke afwerkingen kunnen worden toegevoegd in de vorm van hout, steen, tegels of een andere afwerking naar keuze. Deze afwerking kan aangeboden worden door uw aannemer.
  • Bestendig tegen overstromingen, stormen, aardbevingen en andere natuurrampen
  • Erg modern
  • Omdat deze trappen gegoten worden zijn ze goed voor het milieu in tegenstelling tot houten trappen
  • Perfect in combinatie met onze betonnen tegels

Op maat gemaakte betonnen overlopen voor onze trappen

Geen trap zou compleet zijn zonder een overloop. Een overloop is erg handig wanneer je een hoge of lange trap nodig hebt. Onze trappen komen zowel met of zonder overloop. U kan zelf kiezen welk soort overloop u wenst.
Onze deskundigen kunnen eventueel bij u langskomen om de plannen te bekijken en een offerte op te stellen. Als professionals op het gebied van betonnen trappen denken wij graag met u mee en bieden wij trappen aan die passen bij de vereisten van uw klant.

Kies vandaag nog een trap uit

Als expert en deskundige vakmannen produceren wij een hele reeks verschillende soorten trappen. Zo kunt u bij ons kiezen tussen trappen met aantrede en optrede, trappen met en zonder trapneuzen, rechte trappen met tussenbordes of zelfs trappen met fietshelling.
Welke vereisten u ook heeft, u kunt ons contacteren voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder en leveren graag uw betonnen trap af.

Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie

Als u vragen heeft over onze geprefabriceerde betonnen trappen en bordessen, dan horen we dat graag van u – een lid van ons team beantwoordt graag al uw vragen.

Stuur alstublieft uw vragen naar XXX

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.