Rechte trapen - prefab beton

Onze rechte prefab trappen zonder trapneus, stralen strakheid en elegantie uit.
Zij kunnen gemaakt worden op eendere welke hoogte, volledig aanpasbaar aan uw noden.

Hieronder enkele voorbeelden.

rechte betonnen trap
RECHTE BETONNEN TRAP
RECHTE BETONNEN TRAP
RECHTE BETONNEN TRAP
RECHTE BETONNEN TRAP
RECHTE BETONNEN TRAP

Een rechte trap kan worden gedefinieerd als een enkele, rechte trap die twee niveaus of verdiepingen in een gebouw met elkaar verbindt. Daarentegen heeft een gebogen trap een spiraalvormig ontwerp, terwijl platformtrappen bestaan uit tussenvloeren. Een rechte trap is een van de oudste en meest voorkomende trappen in gebouwen.
Rechte trappen komen het vaakst voor in private woningen. Heel wat aannemers die aan private woningen werken verkiezen rechte trappen omdat rechte trappen veiliger zijn en goedkoper zijn.

Rechte trappen uit beton

Een rechte trap uit beton laten installeren is momenteel erg populair. Betonnen trappen zijn namelijk erg modern en erg strak. Daarnaast is er aan betonnen rechte trappen erg weinig onderhoud en zijn ze ook nog eens goedkoop.

Voordelen van rechte trappen

Rechte trappen laten maken uit beton heeft heel wat voordelen – maar wat met rechte trappen zelf?
Hoewel mensen zich er tegenwoordig bewust van zijn dat er heel wat verschillende trappen en stijlen beschikbaar zijn, blijft de rechte trap populair omdat dit soort trap niets dan voordelen heeft.

Betaalbaarheid

Een rechte trap is goedkoper dan andere soorten trappen. Dit komt omdat het bouwproces veel eenvoudiger en minder tijdrovend is. Zeker wanneer we trappen uit beton gaan gieten is get erg makkelijk om een rechte trap te maken in vergelijking met andere soorten trappen.

Eenvoud

Sommige mensen geven de voorkeur aan de eenvoud van een rechte trap. Rechte trappen uit beton zien er namelijk vaak heel mooi en goed uit in een open ruimte of in een moderne woonst.

Ononderbroken trappen

Wanneer je een rechte trap op kantoor gebruikt kan dit ook enkele voordelen hebben. Zo kunnen mensen sneller de trap op en af en hebben ze minder kans om tegen iemand aan te lopen omdat men een goed oog heeft op die de trap op of afkomt. Dit kan bijvoorbeeld erg interessant zijn voor scholen.

Flexibiliteit

Het is gemakkelijk om toevoegingen of aanpassingen aan een rechte trap te maken. Wanneer je bijvoorbeeld een traplift moet installeren is dit makkelijker te doen om een rechte trap dan een gebogen trap met bordes.

Veiligheid

Omdat bij een rechte trap alle treden dezelfde lengte hebben heeft u minder kans te struikelen of een trede te missen – iets dat met gebogen trappen wel vaak voorkomt.

Makkelijk te installeren

Vromant beton kan uw rechte trap makkelijk en snel komen plaatsen. Een rechte trap is namelijk redelijk makkelijk te installeren waardoor u in geen tijd geholpen bent!
Contacteer ons vandaag nog voor een offerte of meer informatie

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.