Als bedrijf is het belangrijk om positieve stappen te ondernemen voor het milieu. Heel wat KMO’s investeren de dag van vandaag in elektrische wagenparken en laten hun werknemers met de fiets naar het werk komen.
Als onderneming is het dan ook interessant om een trap naar de garage te installeren met fietsenhelling. Op die manier kunnen werknemers die met de fiets naar het werk komen op een makkelijke en vooral veilige manier hun fiets in de kelder opbergen.
Een trap met fietsenhelling hoeft echter niet altijd naar de garage of kelder te leiden. Deze trappen kunnen ook makkelijk buiten gebruikt worden en kunnen werknemers helpen om makkelijker de straat te bereiken met de fiets.

Waarom een trap met fietsenhelling installeren

Een trap met fietsenhelling zorgt ervoor dat werknemers die met de fiets naar het werk komen hun fiets op een goede en veilige manier de trap op en af rijden. Waar men voordien de fiets moest lichten of dragen kan men nu makkelijk de fiets via de helling langs de trap naar boven duwen.

Voordelen van het installeren van een betonnen trap met fietshelling

Er zijn heel wat voordelen aan het installeren van een betonnen trap met fietshelling – zeker als bedrijf, of zelfs als stad of educatieve instelling
Een trap met fietshelling zal er namelijk voor zorgen dat werknemers en leerlingen aangemoedigd worden om met de fiets naar het werk of de school te komen en zal het leven van deze werknemers en leerlingen aanzienlijk makkelijker maken.

  1. Een betonnen trap met fietsenhelling is veiliger
    Wanneer je een fiets de trap op en af moet duwen of dragen kunnen er ongelukken gebeuren. Men kan van de trap vallen of de fiets eventueel op een medeleerling of collega laten vallen. Om dit tegen te gaan kan men een trap met fietsenhelling installeren gezien deze trappen over het algemeen een pak veiliger zijn. Men hoeft de fiets niet meer te dragen maar kan de fiets over de betonnen helling langs de trap laten rijden.
  2. Een betonnen trap met fietshelling spoort mensen aan om vaker de fiets te nemen
    Wanneer jij als bedrijf of als educatief instituut een trap met fietsenhelling laat installeren dan spoor je mensen aan om vaker met de fiets naar het werk of naar de school te komen. Op die manier kan jij je positie als groen bedrijf, groene school of milieu bewuste onderneming of instelling in de verf zetten.
  3. Een betonnen trap met fietshelling is makkelijk te installeren
    De betonnen trappen met fietshelling van Vromant Beton zijn makkelijk en snel te installeren. Onze hoogwaardige trappen worden door onze professionele vakmannen gemaakt en bij u geïnstalleerd.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.