Verdreven trappen - prefab beton

22 - VERDREVEN BETON TRAPPEN
23 - VERDREVEN BETON TRAPPEN
24 - VERDREVEN TRAP BETON ANTRACIET
25 - VERDREVEN TRAP BETON
26 - VERDREVEN TRAP BETON
27 - VERDREVEN TRAP BETON
28 - VERDREVEN TRAP BETON
29 - VERDREVEN TRAP BETON

Een verdreven trap is in tegenstelling tot een rechte trap, een trap waar de treden niet altijd evenwijdig aan elkaar lopen. Dit wil zeggen dat de trede aan een zijde erg smal kan zijn, en aan de andere erg breed. Een verdreven trap kan zorgen voor heel wat meer ruimte – maar je moet vaak inboeten aan veiligheid.

Verdreven trappen van Vromant Beton

Vromant Beton maakt hoogwaardige verdreven trappen uit beton. Onze trappen kunnen gebruikt worden in zowel particuliere woningen als in bedrijven of instellingen. Daarnaast is ons beton van erg hoogwaardige kwaliteit waardoor onze verdreven trappen ook perfect buitenshuis gebruikt kunnen worden.

Vakmanschap van Vromant Beton

Wanneer het op verdreven trappen aankomt biedt Vromant Beton heel wat vakmanschap. Zo staan wij in Vichte en omstreken bekend als een van de beste leveranciers van prefab producten uit beton. Onze verdreven trappen worden in onze werkruimte gegoten door onze professionele vakmannen. Daarnaast kunnen wij uw verdreven trap ook gewoon bij u komen installeren.

Waarom een verdreven trap installeren?

Een verdreven trap kan helpen om plaats te besparen en trappen te bouwen op plekken waar een rechte trap niet past.
Wat zijn de voordelen van een verdreven trap uit beton

 1. Een stille verdreven trap
  Een van de grootste voordelen van het aanschaffen van een betonnen trap is dat trappen uit beton erg stil zijn. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer je als private persoon een trap in je woning wil laten installeren.
 2. Een verdreven trap bespaart je plek
  Door het gebruik van een verdreven trap kan je plek besparen. Je kan je trap namelijk in een hoek laten draaien waardoor je geen tussenbordes nodig hebt. Op die manier kan je net zoals bij een tussenbordes maar met minder treden waardoor jouw trap nog minder plek inneemt.
 3. Een verdreven trap is elegant
  Een gebogen verdreven trap kan erg elegant zijn. Deze klassieke trap werd vroeger vaak in hout gemaakt maar wordt nu ook door heel wat aannemers en architecten in beton geplaatst. Een verdreven trap kan een mooi statement piece zijn in uw woning.
 4. Een verdreven trap kan gevaarlijk zijn
  Toch is een nadeel van een verdreven trap dat de trap wat gevaarlijker kan zijn dan een rechte trap omdat de treden niet overal even diep zijn.
 5. Een verdreven trap uit beton is kosteneffectief
  Een verdreven trap laten maken uit beton is kosteneffectief en goedkoper dan een verdreven trap uit hout. Daarnaast zijn verdreven trappen uit beton erg duurzaam en makkelijk te onderhouden. Indien u geïnteresseerd bent in een verdreven trap uit beton kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vromant Beton voor een gesprek of een offerte.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.