Wanneer je minder plek hebt of eventueel met een bordes wilt werken kan je een betonnen trap met bordes aankopen bij Vormant Beton.
Wij bij Vromant Beton zijn gespecialiseerd in het maken van betonnen trappen en helpen u en uw bedrijf graag verder met het maken van uw betonnen trap.
Wij leveren rechte trappen met bordes voor zowel gebruik in particuliere woningen als bij bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn onze betonnen trappen van erg hoge kwaliteit waardoor u ze perfect buiten kan gebruiken.

Wat zijn rechte trappen met bordes?

Een rechte trap met bordes is een trap waar aan de bovenkant een platform is bevestigd. Dit platform heft enkele concrete voordelen waar wij zo dadelijk verder op in zullen gaan.

Waarom een rechte trap met bordes uit beton bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige trap met bordes, dan doe je er goed aan om een trap te bestellen uit beton. Een betonnen trap zoals die gemaakt door Vromant Beton is erg hoogwaardig en duurzaam. Zo’n betonnen trap gaat namelijk erg lang mee en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Voordelen van een rechte trap met bordes

Een rechte trap met bordes heeft een aantal voordelen. Zo is een rechte trap – zeker en vast een rechte trap uit beton, erg goedkoop in vergelijking met trappen uit andere materialen. Daarnaast zijn trappen uit beton makkelijk en snel te installeren.

Rechte trappen met bordes creëren meer ruimte

Wanneer je een rechte trap met bordes installeert creëer je meer ruimte. De bordes kan al snel een vierkante meter aan je oppervlakte toevoegen waardoor je niet al te veel ruimte moet opofferen aan de bovenkant van te trap.

Rechte trappen met bordes zijn flexibel

Wanneer je een rechte trap met bordes bestelt creëer je flexibiliteit. Plekken waar je voorheen geen trap kwijt kon omdat er niet genoeg plaats was, worden nu opeens bereikbaar. Hierdoor kan je flexibeler omspringen met de ruimte die je ter beschikking hebt.

Rechte trappen met bordes om plaats te besparen en hogere trappen te maken

Heel wat mensen kiezen momenteel voor rechte trappen met een tussenbordes om hogere trappen te installeren en om plek te besparen. Twee trappen met een bordes kunnen perfect tot een trap met tussenbordes gevormd worden.

Rechte trappen met bordes zijn makkelijk te installeren

Betonnen rechte trappen met bordes zijn erg makkelijk te installeren en staan meestal binnen de dag op zijn plaats. Wij bij Vromant beton maken niet enkel jouw perfecte betonnen trap met bordes, maar komen hem desgewenst ook nog eens plaatsen.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.