Plaatsing trappen - prefab beton

Hieronder enkele voorbeelden van plaatsing trappen.

Beton prefab trap plaatsing
kwartdraai rechte trap beton prefab
plaasting trap rechte trap prefab beton
plaatsing draaitrap rechte trap prefab beton 02
plaatsing draaitrap rechte trap prefab beton 03 antraciet
plaatsing draaitrap rechte trap prefab beton

Wanneer je een betonnen trap bij Vromant Beton bestelt kunnen zij deze ook komen plaatsen. Zo ben je zeker dat je betonnen trap goed geïnstalleerd is door een professional.

Betonnen trap plaatsen: niet zo makkelijk

Een betonnen trap plaatsen is geen sinecure. Een trap is namelijk erg zwaar en hier moeten vaak grote machines aan te pas komen. Daarnaast is het erg makkelijk om je betonnen trap te beschadigen indien je de trap verkeerd plaatst of op een verkeerde manier verplaatst.
Daarom is het altijd aan te raden om je trap te laten plaatsen door een professional. Bij Vromant Beton plaatsen wij je trap op een juiste en veilige manier. Omdat de trap reeds gemaakt is – ook wel prefab genoemd – kan de plaatsing van de trap makkelijk en snel gebeuren.

Betonnen trap laten plaatsen door Vromant Beton

Het is een goed idee om je trap door Vromant Beton te laten plaatsen omdat Vromant Beton expert zijn in het maken en plaatsen van prefab betonnen trappen. Vromant beton plaatst al jaren betonnen trappen bij klanten waardoor zij een goede verstandhouding hebben opgebouwd met leveranciers, aannemers en verhuurders van zwaar materiaal.

Kan je een betonnen trap laten plaatsen door een ander bedrijf?

Indien gewenst kun je natuurlijk ook je betonnen trap laten plaatsen door een ander bedrijf. Het is echter wel zo dat indien dit bedrijf de betonnen trap beschadigt hier geen garantie op zit door Vromant Beton.
Daarnaast kent Vromant beton zijn trappen goed en weten zij perfect hoe bepaalde trappen behandeld moeten worden of in elkaar gezet moeten worden om de beste en vooral sterkste resultaten te bekomen.

Voordelen van het laten plaatsen van je betonnen trap door Vromant Beton:

Wanneer u ervoor kiest uw trap te laten plaatsen door Vromant Beton zijn hier enkele voordelen aan verbonden:

  1. Vromant Beton is expert op het gebied van het plaatsen van betonnen trappen
    Wanneer je voor Vromant Beton kiest, weet je zeker dat jouw betonnen trap geplaatst wordt door een expert. Op die manier ben je altijd zeker dat je betonnen trap correct en op de juiste manier geplaatst is.
  2. Vromant Beton biedt garantie op de plaatsing
    Daarnaast biedt Vromant beton ook garantie op de plaatsing. Dit wil zeggen dat indien er wat mis gaat tijdens de plaatsing, Vromant beton hiervoor instaat. Stel dat de trap ergens tegen botst en er een stuk van de trede afbreekt – dan zal Vromant beton dit repareren.
  3. Vromant Beton kan met zware machines werken
    Om een betonnen trap correct te plaatsen heb je natuurlijk heel wat zware machines nodig. Zo moet je een betonnen trap bijvoorbeeld op zijn plaats hijsen. Vromant Beton weet hoe dit precies en op de juiste manier te doen, met de juiste machines.

CONTACT

Voor verdere inlichtingen kunt u me steeds bereiken.